La posta nu sunt timbre

Articol din categoria: ca la noi

Da, se intampla in Romania 2011, in Bucuresti, mai exact la oficiul din crangasi. Dupa ce am stat jumate de ora la o coada interminabila, ajung in fata si sunt expediat rapid de o tanti mai mult decat sictirita : „A, n-avem timbre! Mergeti in Giulesti sau la Lujerului!” Initial am crezut ca e misto, dar nu.

O explicatie pertinenta  nu a putut sa`mi dea in momentul in care am intrebat-o de ce, daca asta e activitatea principala a Postei Romane. Si anume coletarie.

In fine, probabil ca o sa trimit scrisoarea printr-un curier privat. Acum imi pare rau ca n-am intrebat daca au cartofi, sa fi luat vreo kilograme.

Am mai spus de multe ori, dar simt nevoia sa ma repet. Daca as fi pus in situatia sa inchid doua companii din Romania, as alege posta si cfr fara sa clipesc. Niste mizerii

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    As adauga si RATB-ul pe lista neagra. Pentru ca nu poti sa-ti iei doar o calatorie decat achizitionand plasticul in valoare de 7 lei, iar daca ai facut greseala sa ai incredere in ei acum cativa ani, cand au introdus plasticele, si ti-ai facut un abonament nominal, acum sunt doar vreo 3 locatii in tot Bucurestiul in care iti poti transforma plasticul in buletin electronic (adica sa incarci doar cate o calatorie). Si daca incerci sa afli mai multe informatii de la stimabilele angajate sa faca asta, nu ai sanse sa obtii prea multe. Oricum, nu pe un ton amabil.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.