BlogMeet la Braila

Articol din categoria: atitudini


Sambata am participat la primul meu blogmeet brailean. Cu mare placere as putea spune, pentru ca na, ai mei is ai mei si le doresc sa creasca intr-o zi cati altii in ani. Astfel, am ignorat frigul de dimineata si am plecat spre locul de intalnire. Initial nu cunosteam decat pe Cosmin, care venise si el acasa, Ionut si cam atat am zis eu. Doar ca de somn ce-mi era nu l-am recunoscut pe Cristi decat pe la 2 dupa-amiaza, spre rusinea mea. Am fost placut impresionat sa vad ca ne-am adunat cam 40 de oameni[sper sa nu gresesc]. Multumim vremii care a tinut cu noi si a trimis soarele sa ne incalzeasca plimbarea de pe Dunare cu vaporul pentru ca ar fi fost pacat pentru oaspetii veniti de pe alte meleaguri sa nu poata admira Dunarea in toata splendoarea ei din cauza ploii.

Dupa plimbare am apucat sa ne cunoastem cu totii mai bine in jurul unei cafele, am aflat cam cine sunt oamenii din spatele blogurilor din Braila si mi-a placut sa vad ca se incheaga o comunitate, care desi e mica si timida acum, are toate sansele sa se faca mare si tupeista. Pentru ca au cu ce si mai ales de ce. Mi-a placut si entuziasmul cu care se vorbea despre ce si cum s-ar putea face pentru a creste blogosfera locala insa nu am apucat sa vad ceva concret. Asta poate pentru ca am plecat eu mai devreme de final.  Insa ma bucura faptul ca am putut bea o cafea cu bloggeri din Braila. Pentru asta, felictari Dianei, lui Marian si lui Sorin. La ei pe bloguri gasiti mai multe detalii despre cum s-a vazut intalnirea de cealalta parte a baricadei, daca pot spune asa.

Astept cu interes si urmatoarele intalniri, daca ma voi nimeri in Braila, si de ce nu, primul eveniment mare organizat de bloggerii braileni. Succes

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Trebuie sa stii ca am demarat organizarea unei intalniri de mai mare amploare a bloggerilor galateni si braileni, cu invitati si cu surprize, in Galati. Cred ca incepem sa invatam din greseli si sa ridicam constant stacheta.
    Gand bun!

  2. #2 Comentariu nou

    vezi cum faci sa te nimeresti si alta data ca fu fain ma 😀

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.