Recomandare pentru cei care își caută un job: un tool de creat CV-uri care arată bine

Articol din categoria: promo

În lunga mea experiență profesională am văzut câteva CV-uri pentru diverse joburi unde era nevoie de oameni. Fie pe social media, fie pe PR, fie pe design, chestii conexe industriei unde activez.

Ce pot spune este că un CV făcut mișto, cum trebuie, te poate ajuta mult și chiar poate face diferența. O dată pentru că sare în ochi și a doua pentru calitatea informațiilor din el.

Există niște băieți, români, care pentru 50 de lei îți fac CV-ul boboc. Procedura e simplă: intri pe site și de acolo urmezi pașii.

Eu am trecut prin toată procedura, e ușor, primești un PPT pe care trebuie să-l completezi cu informațiile tale și ei revin în câteva zile cu CV-ul aranjat și structurat și gata de trimis la viitorul job.

Știi cum e, diavolul stă în detalii și e bine să fii tu sigur că ai toate lucrurile făcute impecabil.

Succes!

Photo by Clem Onojeghuo on Unsplash

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Bravo, arată mișto CV-ul rezultat. Dar poate te citesc și ei, spune-le că nu sunt „tool-uri”, sunt „unelte”.

  2. #2 Comentariu nou

    Bună Dorin! Apreciem feedback-ul tău și îți mulțumim! Într-adevăr, „unelte” este varianta tradusă mot a mot, pe când „tool-uri” este varianta adaptată domeniului business/corporate.. mare parte din persoanele care au apelat la serviciile noastre vin din acest mediu și sunt obișnuite cu o astfel de abordare.

    Zi frumoasă!
    Echipa Reedact

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.