O recomandare de eveniment pentru cei care visează o carieră în IT. Sau o reconversie profesională

Articol din categoria: andreiu, promo

Se întâmplă pe 16 ianuarie, adică sâmbătă, la cei de la wantsome.ro, începând cu ora 10:00. Evenimentul este online și este adresat tuturor celor care cochetează cu ideea de a se dezvolta profesional înspre zona de IT dar nu sunt siguri, sau le lipsesc informații, sau nu știu exact dacă asta vor, dar li se pare tentant din ce văd la alții.

Bineînțeles, ziua asta a „porților digitale” deschise se adresează și celor care vor să facă o reconversie profesională, către zona de IT.

Linkul către eveniment este aici, iar aici este evenimentul de pe facebook, unde puteți da going sau interested, să știe și oamenii ăia care organizează câte tacâmuri pun la masă.

Închei prin a vă spune că fima care organizează evenimentul ăsta de pe 16 , Wantsome, a fost înființată în 2017, la Iași, și este cea mai mare unitate de învățământ independent în IT din Nord-Estul României.

În 2019, Wantsome a deschis un sediu în București și urmărește să atingă cât mai mulți din cei interesați de specializările oferite. Până în prezent, a înregistrat un număr de peste 1.000 de absolvenți, deține în portofoliu 49 de programe de mentorat susținute de 36 de traineri cu experiență, specialiști în IT din Iași și București.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.