Ce ne facem cu copiii? Excursii de o zi!

Articol din categoria: andreiu, liliput

Pentru că trăim vremuri complicate și copiii nu au nici o vină în povestea asta trebuie să găsim soluții de scos pe cei mici din casă, dar să evităm și interacțiunea cu alți oameni. Așa că am găsit o variantă la îndemână: excursiile de o zi. Cu mașina, maxim 3 ore de condus, stat câteva ore în aer liber și întors acasă.

Acum ceva zile am fost la Vulcanii Noroioși, ieri am fost la Râșnov, la DinoParc.

Ăsta e locul perfect și pentru copii și pentru adulți. Mai ales că în timpul săptămânii este pustiu, ieri eram noi și încă o familie în tot parcul. Am avut tot spațiul din lume, tot timpul din lume, am studiat fiecare dinozaur, fiecare animal de acolo, am avut timp de dat în leagăne, de urcat prin chestiile amenajate acolo, pentru copii, de făcut cumpărături, de toate.

Plus că are și componentă educativă, pentru pitici.

Singura parte nasoală e că nu ai unde mânca, mulțumită autorităților, care iau măsurile cele mai bune și bine gândite. Dar am rezolvat cu comandat pizza de la La turistu și am mâncat în mașină.

Distracția continuă și azi, că am luat ouă de dinozaur, care trebuie eclozate în apă, să vedem ce iese din ele.

Keep them kids busy.

Am fost la vulcanii noroioși, am băgat dinoparc, acum vin sărbătorile, să vedem din ianuarie încolo ce activități de o zi mai găsim.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    a iesit ceva din oua?

    • #2 Comentariu nou

      dinozauri. un T-Rex si inca ceva

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.