Se anunță un Black Friday de neratat la Vodafone (P)

Articol din categoria: andreiu, promo

Anul ăsta Vodafone abordează Black Friday direct, cu prețuri imbatabile și oferte super bune la produse și servicii.

Astfel, pe 13 noiembrie, Vodafone România oferă cel mai mic preț garantat la smartphone-uri de ultimă generație, dar și televizoare LG 4K gratuite pentru cei care achiziționează anumite pachete de servicii fixe. 

Începând cu dimineața zilei de 13 noiembrie, exclusiv pe www.vodafone.ro, clienții pot beneficia de reduceri de până la 76% pentru o gamă variată de smartphone-uri împreună cu abonamente.

Spre exemplu, Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB 5G va beneficia de un discount de 72% și pentru anumite pachete de televiziune și internet fix achiziționate online, clienții vor primi cadou un televizor LG 4K cu diagonala de 108cm.

Vodafone România va include în oferta de Black Friday și cele mai noi smartphone-uri lansate de Apple în această toamnă. Astfel, cei care optează pentru unul dintre telefoanele din noua gamă iPhone 12 vor beneficia de o ofertă specială.

Pentru a prinde toate ofertele astea super bune, pe 13 e recomandat să stați cu ochii pe www.vodafone.ro, dar și pagina de Facebook www.facebook.com/vodafonero pentru a prinde cele mai noi reduceri afișate pe parcursul zilei.

Iată că vineri 13 nu trebuie să fie musai cu ghinion.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Oferta aia la Samsung chiar a fost wow. Proasta de mine nici nu s-a uitat, ca ma gandeam ca sigur are vreo smecherie, dar nu. Am facut niste calcule si nu era nicio smecherie, chiar era redus. 345 euro telefonul+ abonament de 25 de euro. Si la terminarea abonamentului, tot ieseai mai ieftin.
    Asta e… data viitoare 🙂

    • #2 Comentariu nou

      Am uitat sa adaug, ca, de exemplu, S20 e mai scump. Telefonul e 500 de euro, tot la abonament de 25 de euro. De-aia ma oftic si mai tare ca am ratat Note 20-ul :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.