Vedem și noi niște închisoare pentru conspiraționiști?

Articol din categoria: andreiu

Marile valori, rapsozii conspirațiilor, Dan Bittman, Nicu Alifantis și alții care opinează pe la televizor și pe unde apucă despre cum nu există covid, despre cum e totul manipulare și cum sunt ei reduși la tăcere ar trebui luați și băgați un pic la pârnaie, vreo 2 luni, până reconsideră.

Sau să facă niște muncă patriotică într-un spital cu secțiile ATI pline de bolnavi de COVID.

Și să îi vezi cum se liniștesc rapid.

Mă mir cum nu a zis nimic Mircea Diaconu.

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Mi-a placut si imi mai place inca Holograf. Dar lui Dan Bittman pare ca i se potrivesc foarte bine chiar versurile lui din „Banii vorbesc”:

    Mama ca se-ntampla azi cu mine?
    Tot ce am stiut eu s-a schimbat.
    Mama ce e rau si ce e bine?
    Nu mai pot avea tot ce-am visat.

  2. #2 Comentariu nou

    Chiar așa, si eventual să facem un training pentru noi securiști, că aia vechi sunt senili toti, să ne punem speranța în găsirea unui torționar din ceva pârnaie comunistă, că ei au știut să aplice corecțiile cele mai drepte, de unde să știe prostul asta de Orban sau Tătaru cum pui cu botul pe labe niste necredincioși in regim? Poate mai facem niste lacuri de acumulare, sigur avea nea Nicu ceva planuri nefinalizate.

    N-am urmărit exact ce au spus oamenii ăștia, nu mă reprezintă, nu ii apreciez nici ca oameni, nici ca artiști,
    mă doare in spit de ei, nu mă reprezintă, nu mă influenteaza, și chiar daca ii apreciam nu gândesc ei pentru mine, e dreptul lor la opinie, poți să fii un aprig contestatar al regimului și ale măsurilor impuse de acesta fara sa fii negationist. Îndrăznesc să spun că nici măcar PSD-ul nu ar fi putut gestiona mai prost și mai incoerent aceasta pandemie, discurs contradictoriu, masuri luate in contratimp, când nu trebuia să luăm, am luat, când trebuia să luăm, nu am luat, au comunicat absolut execrabil, nu au explicat absolut nicio decizie, au dat cu pumnul în masă și ne-au trântit niște cifre pe masă. Cine are creier și a studiat siteurile instituțiilor similare din alte țări știe despre ce vorbesc, dar ne merităm soarta, și ne vom bucura de acești fasciști inca 4 ani, cei care scăpăm, daca e sa mori macar scapi de pastorii apocalipsei: Orban, Tătaru, vela, grinda, anisie, despescu, Arafat, câțu, etc.

    PS: Dumnezeule, ce nulități, și încă nu s-au urcat cu ambele picioare pe grumazul națiunii, atunci își vor desăvârși ticăloșia, și când te gândești că USR-Plus se presupune că ar trebui să-i strunească, imbecilii ăștia ar fi capabili să aducă PSD-ul la 40% din nou, atât de proști sunt.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.