test de credibilitate. cumperi sau nu?

Articol din categoria: andreiu

Am pesedit poza asta de la Vali de pe twitter. Pentru cine nu știe, tipa este soția lui Speak, au concurat amândoi la Asia Express, au fost finaliști și este, overall, o tipă decentă ca prezență, fără snobisme de divă de instagram, cum vedem prin alte părți.

Întrebarea pe care o pun este despre inspirația agenției sau a brandului de a o alege pe ea, dar și a ei de a accepta campania.

Nu știu câți mai spală vasele la mână, și dacă le spală la mână sunt pe instagram și se vor lăsa convinși de Ștefania să folosească Fairy, că e un produs bun, ea nefiind nici o clipă un personaj care să lase impresia de mare gospodină sau care să endorseze chestii din zona de bucătărie/bucătăreală. Ar fi foarte ok pe cosmetice, haine, articole de sport, nu pe bucătăreală. Zic și eu.

Deci, cumperi sau nu cumperi Fairy doar pentru că e endorsat de o vedetă pe care o urmărești?

14 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    nu vreau sa fiu rasist, dar…

    • #2 Comentariu nou

      Dar..?

    • #3 Comentariu nou

      aia e toata gluma. toti incep asa, nu sunt rasist,dar/nu am nimic cu gayii, dar/etc

  2. #4 Comentariu nou

    Cumpar daca am nevoie si se nimereste sa apara ad ul de la influencer care se muleaza pe ce vreau eu.

  3. #5 Comentariu nou

    tz.iganca
    daca si bloggerii au ajuns sa cenzureze….

    • #6 Comentariu nou

      don’t be hatin, nigga

  4. #7 Comentariu nou

    Nu am cumparat si nici nu voi cumpara ceva care este promovat de o vedeta sau nu mai stiu eu ce.
    Si nici daca e promovat ceva pe bloguri sau vloguri sau orice altceva.

    Dar raspunsul meu ar fi: nu.

  5. #8 Comentariu nou

    De obicei cumpar si Fairy.
    Faptul ca au o campanie cu aceasta persoana ma lasa rece. Orice campanie la detergenti de vase cu o persoana cu unghiile alea ma lasa rece. Daca prin aceasta campanie ar fi vrut sa ma convinga n-au reusit. Nu-mi aduce nimic pozitiv.
    Am retinut vag din poza ca e o gama noua dar asta nu-mi sporeste interesul tocmai pentru ca imaginea imi blocheaza alaturarea persoanei cu activitatea.
    Daca spuneau ca acum cu noua gama pana si persoanele defavorizate (nu gasesc o traducere mai buna pentru „challenged”, vezi unghile false adaugate) pot sa spele vasele iesea o chestie.

  6. #9 Comentariu nou

    Cumpar Fairy dinainte sa se fi nascut duduia. Acum am si masina de spalat vase, si sunt si suficient de batran, asa ca pana voi avea nevoie sa cumpar urmatoarea sticla de detergent o sa uit ca m-a influentat vreodata.
    Totusi, daca duduia demonstreaza intr-un live ca spala de mana vasele, cu unghiile alea, ar putea avea o sansa.

    • #10 Comentariu nou

      Da’ cu ce incurca unghiile alea la spalat vasele? Ca vasele le speli cu buretele, nu racai cu unghiile. Si eventual porti manusi.
      Am spalat vase si am frecat cada si veceul cu unghii mai lungi de atat. Unde mai pui ca, fiind din gel, nu se rup.

      On topic: Am masina de spalat vase, dar mai spal si la mana, ca nu orice merge bagat la masina.

      Oricum, asta nu e un exemplu neaparat negativ, oricine mai spala un vas, cred ca si Jennifer Lopez mai clateste un pahar la chiuveta, o data la 5 ani, d’apai oameni normali de la noi. Speak a dat un interviu de curand si povestea ca ei doi sunt oameni normali, care se gospodaresc ca orice alt cuplu. Unghiile ei mi se par motiv de ipocrizie, sa o judecam dupa ele. Eu am avut unghii de genul, am o prietena care are doar unghii din astea, arata cam ca Stefania si zbarnaie la treburile casnice, unde mai pui ca are si copil. Nu’ tre’ sa ai unghiile taiate pana la carne, sau sa arati ca nevasta lu’ Firicel din Las Fierbinti, ca sa te califici drept gospodina. Unele stim sa calcam si rufe, sa dam cu mopul si sa fim si frumoase.

      As fi pus la indoiala daca facea reclama la o anumita vopsea de par de la supermarket, sa zicem, stiind ca ea se vopseste la salon, nu acasa. Ca tot vorbim de Jennifer Lopez. Nu o vad pe ea sa se spele pe cap cu sampon de la L’oreal, ea fiind imaginea lor. Sau pe Selena Gomez cu Pantene.

    • #11 Comentariu nou

      @jupaneasa

      Cine bula mea e speak și minoritara asta? Cum sa dai citate din ei? Frumoasa și gospodina poate ești, dar bidonul e gol..

  7. #12 Comentariu nou

    Salut!

    „Nu știu câți mai spală vasele la mână”… asta a vrut să sune a glumă?

    Apropo de bulele în care trăim…

  8. #14 Comentariu nou

    Indiferent de culoarea pielii, cu unghiile alea nu stiu cum spala ceva…doar daca are buret de spalat pe corp, gros.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.