Nu scapă nimeni

Articol din categoria: andreiu

Asta e ultima chestie pe care o zic despre Covid și oameni, de acum mă voi preocupa doar să mă protejez pe mine și familia mea. In rest, suntem fiecare pe cont propriu.

Virusul e real, e un silent killer și începe să se apropie. Îl simți, îl vezi prin apropiere, lovește în oameni pe care îi cunoști și pe neașteptate. M-am testat și eu, am ieșit negativ, dar e un test oribil. Și în cele 24 de ore până am primit răspunsul, m-am întrebat de câteva ori: what if? Deși am respectat toate normele de protecție.

E prezent în companii, în oameni pe care îi știm a fi responsabili. Marile companii deocamdată nu zic nimic, dar sunt cazuri peste tot.

Nu vom scăpa, nimeni nu va scăpa de el, oricât ne-am proteja. Eu cred că va lovi în fiecare cetățean și va fi o cursă contra cronometru până vine un tratament sau un vaccin care să funcționeze.

Dar nu vom scăpa. E din ce în ce mai aproape de noi. Și oamenii sunt tâmpiți, în majoritatea lor, începând cu guvernarea și politicienii. Că ei s-au afișat primii fără măști și cu mari dureri unde nu bate soarele, nu cetățenii.

Suntem, iar, pe cont propriu

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Dap. Fiecare pt el.

  2. #2 Comentariu nou

    Privește partea bună: se eliberează slujbe, joburi, pentru cei rămași neangajați.

  3. #3 Comentariu nou

    Deconectandu-ma de realitatea pe care o trăiesc eu, concentrandu-ma strict pe mesajul tau, as putea trage concluzia că virusul a afectat deja o vasta majoritate a populației și că mortalitatea ar fi peste 50%. Cred în virus, înțeleg ca mor oameni indiferent de starea de sănătate, de statul social și material, dar nu vad de unde panica asta, nu voi intra in cifre, analize statistice, etc. Îți recomand să studiezi politica de prevenire a unor state civilizate, de exemplu Norvegia.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.