Motorola aduce în Europa un smartphone de 329 euro

Articol din categoria: andreiu

Vă las mai jos parte din comunicat, dezvoltăm la final

Noul moto g pro este un dispozitiv construit pentru divertisment și productivitate fiind în același timp primul smartphone Motorola cu propriul stylus.

Este echipat cu ecran imersiv, NFC, un stylus încorporat și o cameră triplă de 48MP cu funcții AI și tehnologie Quad Pixel.

Smartphone-ul este dotat cu Android 10, are funcții de securitate avansate și actualizări constante care protejează dispozitivul în permanență, făcându-l potrivit atât în viața personală, cât și în cea profesională.

Stylus-ul încorporat te ajută să-ți dezvolți creativitatea oferind precizie în utilizarea smartphone-ului. Cu ajutorul lui, activități ca editarea pozelor, luarea notițelor, schițele artistice, copiatul textelor și chiar marcarea capturilor de ecran devin mai simple și rapide. Utilizatorii din zona de business pot folosi stylus-ul pentru a copia de exemplu un grafic dintr-un raport într-un email sau într-un PowerPoint. Dispozitivul este integrat perfect în designul și software-ul telefonului, iar aplicația Moto Note se lansează automat odată cu activarea stylus-ului, fără a fi necesară deblocarea telefonului.

Acum, părțile cu adevărat interesante sunt:

  • faptul că are stylus, care e util, mai ales când ai chestii de notat sau te plictisești în ședințe și vrei să desenezi ceva
  • bateria de 4000mAH, care e decent de mare, dar e cam exagerat ce zic ei cu 2 zile pentru o încărcare.
  • prețul de doar 330 euro. La banii ăștia îl poți schimba la fiecare 9 luni. Deși eu m-am mai jucat cu Motorola și nu e chiar rău, dimpotrivă.

5 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Hmm. Tentant. Mă atrage că are Android pur (mă rog, cât se poate de curat). Am început să caut opțiuni fiindcă OnePlus-ul meu împlinește luna viitoare 3 ani, încă e minunat (și încă mă ține bateria aproape 2 zile 😀 ), dar nu știu cât va mai rezista. Sincer, e un miracol că a rezistat și atât de mult în mâinile mele, având în vedere că zilnic îl scap pe jos. Iar modelele noi de OnePlus mi se pare că au luat-o pe drumul Nexus (actual Pixel), se bagă multă publicitate în ele și s-au scumpit enorm. Motorola-ul ăsta pare un switch ok pt ce ce nevoi am.

    • #2 Comentariu nou

      oneplus si aici, fan for life, pana or ajunge sa se nesimteasca la preturi ca samsung si huawei. dupa oneplus, intr-adevar, motorola. eu m-am jucat o luna cu un onevision si telefonul e impecabil

  2. #3 Comentariu nou

    Eu sunt la al 3-lea motorola la rand, trecut prin G2, G4 si acum Z play. Urmatorul, daca moare asta (mor greu in draci), va fi pro-ul. Android curat fara bloatware, bateria tine, responsive fara vreo problema si rezistent (a cunoscut cam toata gresia si parchetul din casa).

  3. #4 Comentariu nou

    Am un Moto Z3 Play pe care am dat 1000 lei la prelungire de abonament Orange. Era 1800 la liber. A venit cu un modul de baterie externa si cu modul de videoproiector. Merge super bine, este subtire (6.5 mm fara module) si a facut senzatie modulul cu proiector. Proiecteaza la 1.5 m diagonala la calitate HD. In excursii il folosesc mereu si de cateva ori si la camping. Am intins cearceaful si am proiectat pe el filme. Pur si simplu genial.

  4. #5 Comentariu nou

    Eu am un G8 Plus și din ce văd e 99% același cu G Pro. Pe partea de baterie obțin aproximativ 6 ore SoT (screen-on time), incluzând faptul că țin 2 sim-uri active în el timp de aproximativ 12 ore pe zi și nici unul nu are semnal full. Mai adaug 30-60 de minute de vorbărie clasică, whatsapp, date și wi-fi pornite mereu și reușesc liniștit 2 zile de utilizare cu o încărcare. Dacă m-aș uita la youtube sau filme, în mod sigur nu aș obține atât. Eu îl utilizez cu încărcare între 20-80%, dacă aș merge 10-100 sau ceva de gen aș obține 3 zile la modul meu de utilizare.

    Câteva considerații privind Android stock (versiunea 9 față de 8.1 pe vechiul Moto): nu pot reduce volumul soneriei telefonului din buton, trebuie să intru în setări pentru că implicit scade la media; nu pot dezactiva unul din sim-uri din meniul de sus (acolo unde activezi/dezactivezi wi-fi de exemplu) ci trebuie să intru în setări… mici detalii care mi-erau utile înainte.

    Cât despre comparația cu OnePlus… sunt compromisuri de făcut pentru că e un mid-range. De obicei, telefoanele Moto nu se recomandă ci se descoperă. Și când se descoperă, devin aproape indispensabile. V-am zis de Moto Gestures și Moto Actions?

    Cumva, în marea asta de iPhone, Samsung și Huawei și mai nou și Xiaomi, să ai Moto sau Sony (singurul pentru care aș da Moto) e ceva aparte.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.