Problema mea cu grupurile de amatori

Articol din categoria: andreiu


Sunt prin câteva zeci de grupuri, nu știu exact, că nu le-am ținut contul niciodată, mă ocup doar să ies din alea unde știu că mă voi certa cu oameni pe idei și principii, gen grupuri de copii, părinți și animale.

Serios, nu sunt în nici un grup de părinței și mămicuțe, pentru că la un moment dat tot o ia cineva razna și vine cu tâmpenii de genul „dacă îți iubești copilul, ai lapte!” și mă lasă nervii, așa că prefer să stau departe.

Pe de altă parte, însă, îmi place să fiu în grupuri de amatori pe diverse hobby-uri.

Cum ar fi bucătăria și gătitul, unde suntem mai mulți, mai mult sau mai puțin amatori, ne pricepem mai bine sau mai prost să facem chestii, dar suntem acolo să mai învățăm, să mai aflăm chestii, să mai schimbăm păreri.

Doar că, la un moment dat, se gândește câte un deștept din grup să se apuce să adauge chefi, bucătari celebri, care vin cu nu știu ce dish sau plating și îți distrug orice entuziasm.

Nu din răutate, probabil ei postează cu cele mai bune intenții, gen să țină departe potențiala concurență, să ne descurajeze dacă vrem să o luăm pe urmele lor sau ceva.

E exact ca în bancul ăla cu Banderas.

Probabil soluția este să-mi fac eu grupurile mele, unde să-mi dau like singur. Între timp voi mai posta ce gătesc pe interneti cu #tatigateste

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Ai pomenit #tatigateste deci cred că grupurile de care vorbești sunt la nvelul de jos al amatorismului

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.