Concertele artiștilor români, direct acasă

Articol din categoria: andreiu

S-a lansat ieri prima platformă unde poți vedea concertele unor artiști români. Este vorba despre Overground Showroom  sunt concerte ale trupelor byron, The Mono Jacks, Luna Amară, Diamonds are Forever și Melting Dice.

Concertele byron – byronnouălive la Cincșor și The Mono Jacks – Gloria la Arenele Romane, filmate în acest an, sunt disponibile în premieră și în exclusivitate doar pe Overground Showroom.

Din cele de mai sus, byron și luna amară sunt în top 5 trupe românești preferate de autorul acestui blog, mono jacks nu-mi displac, dar eu sunt mai mult spre ce era AB4.

E o inițiativă foarte mișto, sper să le meargă bine, momentan sunt acolo doar concertele celor de care se ocupă Overground Music, dar nu văd motive pentru care să nu extindă colecția, într-un exercițiu de solidaritate al industriei.

Și da, este payperview, pentru că dacă vrem să avem artiști la care să mergem în expirat, trebuie să-i sprijinim acum. Prea multe chestii gratis nu pot decât să dăuneze, la un moment dat, după cum bine zice și hoinaru.

Prețurile arată cam așa:

Overground Showroom oferă utilizatorilor posibilitatea de a alege din mai multe tipuri de abonamente care le vor da acces la toate producțiile disponibile:

– abonament lunar – 9 euro + TVA / lună
– abonament 3 luni – 26 de euro + TVA / trimestru
– abonament 6 luni – 51 de euro + TVA / semestru
– abonament anual – 99 de euro + TVA / an

De asemenea, utilizatorii pot viziona un singur concert din catalog timp de o lună pentru 4.99 euro +TVA.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.