Formatorii de cozi

Articol din categoria: ca la noi

Ii cunoasteti cu totii. Aproape zilnic va loviti de ei, fie la alimentara, la chioscul de ziare, la banca sau la posta. Sunt persoanele alea care se cunosc cu toti operatorii de ghiseu, vanzatoare sau consilieri de clientela. Cand n-au ce face acasa dau o fuga pe la banca, pe la magazin, pe la posta sau pe unde e rost de o mica discutie. Gasesc ei un motiv pana acolo. De obicei sunt persoane aflate la a 3a tinerete care nu au nimic de facut acasa. Nu trebuie invinovatiti ei ci cei care le permit lucruri de genul asta si care nu stiu cand sa puna punct unei discutii absolut inutile despre retete culinare sau politica.

Asta e o constatare facuta de subsemnatul de ceva vreme incoace si am vrut sa o impartasesc si cu voi. Poate ma insel. Sau nu?!?

0 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Mai, eu cred ca te inseli. In ultima perioada, am tot avut de platit chestii si chiar daca am nimerit la cozi, nu a fost din cauza ca erau batrani prin zona:D. De retinut ca eu nu-mi platesc nici o factura online. Curent, cablu, telefon… eu platesc direct la ei. La RDS de exemplu, in ultimul an n-am stat mai mult de 5 minute la coada. Singurul loc unde am asteptat vreo jumate de ora, printre batrani… da, a fost la posta, unde o gagicuta la vreo 25 de ani venise sa trimita vreo 20 de recomandate, fara borderou. Nu stiu daca stii ce inseamna asta, dar eu am stat acolo 30 de minute si femeia ajunsese la a 10-a recomandata. Daca tipa ar fi venit cu borderou, se rezolva in 10 minute. Pentru multe cozi e responsabil sistemul. Si lipsa noastra de interes.

  2. #2 Comentariu nou

    Ah,am uitat sa ma fac de cacao inca putin:)). Asta vis-a-vis de ce zicea Lucian pe twitter. Da, „imi” place sa stau la cozi. Cu toate ca as putea sa imi platesc toate facturile online, prefer sa o fac la casierie. Nu o data mi s-a intamplat sa ma trezesc fara net, pentru ca ei nu primisera o dovada a platii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.