Review-uri random la device-uri de prin casă

Articol din categoria: andreiu

Am tot zis că fac review la fiecare dintre ele, dar fie îmi e lene, fie nu am destule de spus. Chestii pe care mi le-am luat pe banii mei, deci nu am nici o datorie față de nimeni să zic de bine, cum ar veni.

Roborock2:

Un device minunat, e programat să aspire luni-miercuri-vineri de la 16:00, astfel încât atunci când ajungem acasă să fie curat. Am scăpat de marea problemă, părul de câine. A dispărut, nu mai e deloc, și cu TONY aveam niște probleme, mai ales în perioada de năpârlire. Bine, ne-a scăpat și de un cablu USB-C, dar acolo a fost vina noastră.

Aspiră bine, își face treaba singur, trebuie doar să te asiguri că îi lași cale liberă. Sare chiar și peste uscătorul de rufe, parcă e mai puțin praf în casă, te poți juca cu el, îl poți pune să aspire doar anumite zone sau chiar să ai remote control asupra lui.

Ne-am luat țeapă că am luat versiunea aia scumpă și cu funcție de mop care e un mare fail. Practic, întinde un scuipat prin casă, nu face nimic. Dar na, puterea marketingului.

Merită banii? Fiecare leu, chiar și ăia dați în plus pentru funcția inutilă.

Aparat de cafea EGO:

Am schimbat capsulele pe boabe. Știam versiunea veche a aparatului, am întrebat foștii colegi și mi-au zis că merită o șansă.

Cam cel mai bun preț de pe piață, nu am vrut nimic care să implice lapte, pentru că mai repede sau mai târziu se împute și aia a fost, am vrut să fie simplu și eficient. E silențios, are rezervorul suficient de mare încât să acoperi nevoia de cafea a 4 adulți într-o dimineață, are mai multe trepte de dozaj, poate da apă fiartă și doar atât.
Cafea luăm de la beanz, doncafefresh, doncafe, am avut și tchibo, cam acolo. Se simte diferența, cea mai bună cafea boabe rămâne Sidamo de la doncafefresh, dar nici cu beanz nu îmi e rușine.

Ca parte negativă, durează mult decalcifierea și e un pic complicată, dar e un sacrificiu pentru calitatea vieții.

Oneplus 7T:

îl am de pe 21 octombrie și încă nu m-am plictisit de el. Primesc update-uri rapide, a venit cu Android 10 ( cc colegii de pe Samsung), și nu mai sunt nici măcar curios ce telefoane mai apar pe piață. Aud totuși că avem ceva super la modă fără android, dar na.

Revenind la OP, nu am ce spune prea multe, știu doar că următorii bani pe un telefon îi voi da tot către oneplus. Cameră decentă, 8GB de RAM, spațiu super mult, procesor bun, nu am lag, nu se blochează, îmi face viața mai ușoară, își merită fiecare leu.

Au apărut și carcase de la nilkin pe catmobile, acum e totul safe.

Părți negative: nu am găsit.

7 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Eu am Roborock 1, cel fara mop. Cand a aparut 2, mi-a parut rau ca l-am cumparat fara sa mai astept, dar l-am vazut in functiune la prieteni si prefer sa dau eu cu mopul.

  2. #2 Comentariu nou

    Mda. Mopul ala e degeaba. Initial ziceam ca e ceva lipsa ca pur si simplu picura putina apa pe carpa aia. Si daca nu e umezita de la inceput e degeaba. Plus cateva buguri in aplicatie. Dar merita maxim. Chiar daca nu il folosesc zilnic, nu mai apar aglomerarile alea de praf pe la colturi.
    Al meu e Misha. Si e integrat cu google home.
    Daca tot ai trecut pe boabr de cafea, recomand sa incerci si altii. Beanz si doncafe nu sunt singurii.
    Eu am un espresor cu recipient extern de lapte si cam stiu cat trebuie sa pun ca sa nu ramana. Il clatesc bine dupa si 1-2 ori pe sapatamana bagat la masina de vase, desfacut pe bucati.

  3. #3 Comentariu nou

    Cum se descurca aspiratorul ala rotund sa curete prin colturile casei? Da randament bun si pe covoare sau doar pe gresie/parchet?

    • #4 Comentariu nou

      e ok, la colturi mai bagam noi mopul unde nu prinde. se descurcă bine si pe parchet si pe gresie si pe covor

  4. #5 Comentariu nou

    Cum cureti aspiratorul de par?

    Am auzit povesti horror in care trebuie sa stai o gramada sa tai/descalcesti firele de pe perie. Mai ales firele de par lung.

    Si eu vrea, dar imi e sa nu dau pe mere ce iau pe pere si sa stau mai mult sa curat peria decat stateam inainte sa aspir.

    • #6 Comentariu nou

      se curăță ușor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.