Pe vinyl: Audioslave

Articol din categoria: andreiu, muzici

Trupă după care să plângi că s-a prăpădit o dată cu moartea lui Cornell. Era prăpădită un pic mai înainte, dar moartea lui a prăpădit-o definitiv.

Pe scurt, Audioslave este un hibrid între Soundgarden și Rage Against the Machine ( care se reunesc anul ăsta, apropo), adică Chris Cornell de la primii a venit alături de 3 instrumentiști de la cei din urmă, care rămăseseră fără solist la RATM și au pus-o de o trupă. Care să se numească Audioslave.

Se întâmpla prin 2001, a durat până prin 2007, apoi au avut o revenire în 2017 când au cântat împotriva lui Trump și apoi a venit moartea lui Cornell și ne-am liniștit cu planurile de reunire.

Despre album. Este primul lor album, l-am cumpărat la pachet cu Oasis și am așteptat 3 săptămâni după el.

Cred că este în cele mai ascultate 5 discuri din cele pe care le am în posesie și dacă ar fi să aleg doar o melodie de pe el ar fi „Show me how to live”.

Mă enervează că nu are și „Be yourself”, care e o operă de artă, din punctul meu de vedere. Dar a apărut mai târziu cu un album.

Dar mai ai și Like a Stone și Cochise, care sunt super piese și ele.

Sunt 2 discuri, nimic special, un artwork obișnuit, piesele, versuri și poze.

Poate fi ascultat în întregime aici

Se poate comanda de la Nicherecords

Chris Cornell e una din marele pierderi ale scenei muzicale mondiale. Un muzician formidabil, o voce pe care să nu o uiți niciodată, nici la Soundgarden, nici la Audioslave, nici măcar când făcea cover-uri după Prince.

Moartea lui, alături de cea a lui Chester de la LP au cam șocat și au cam pus depresia pe harta chestiilor de care să ne îngrijorăm.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.