Ucenicie nu am mai făcut până acum

Nicolai-Si-ucenicii

Vineri dimineață a fost prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani un proiect al lui Nicolai Tand, adică tipul ăla haios de a fost jurat la Top Chef. El a ales să își ia doi ucenici în ale bucătăriei, s-a orientat spre tânărul Andrei Leonte și spre mine.

Când m-a întrebat, am zis da fără să stau prea mult pe gânduri în primul rând pentru că odată intrat în bucătărie la Nicolai, uiți de toate relele și te pui pe râs. Asta am învățat-o la 1 martie, pentru cine nu își mai amintește frigănelele din cozonac.

Pe lângă asta, dacă mai învăț cum să nu mor în bucătărie, cu atât mai bine. Și cred că o să învăț destule, că și Nicolai are destule de spus.

Între timp, din când în când, mai aruncați câte un ochi pe aici, pentru că voi reveni cu povești din bucătărie.

 

18

One Response

  1. Pingback: Jurnalul unui cunoscător de bere. August 6, 2015
  2. Sabina
    May 27, 2013

Write a response