Trei români au nevoie de ajutorul nostru pentru a fi cei mai buni din lume

Pe Marian îl știu de un an și mi-a plăcut din prima de el pentru că e pasionat și mândru cu ce face. Nu este genul ăla plictisit sau sătul până peste cap de barmanie, dimpotrivă, e chiar plăcut să mergi să povestești cu el. Acum, el alături de încă doi colegi s-au apucat de concursuri între barmani. Unde s-au calificat în semifinala mondială. Și au nevoie de niște voturi pentru a reuși să atace finala.

Întăi, să vedem despre ce e vorba:

Ce este De Kuyper?

Unul dintre cei mai mari producatori de lichioruri din lume

Ce este De Kuyper Barfight?

Competitie internationala, adresata echipelor de barmani din toata lumea.

Se afla la a doua editie, prima fiind anul trecut si am castigat-o eu, impreuna cu colegii mei de la Jaxx

Cum se desfasoara?

Toate echipele de barmani din lume au fost invitate/provocate sa isi filmeze un clip de maxim 2 minute in care prepara un cocktail.

Un juriu a urmarit toate filmuletele si a ales doar 20 dintre ele.

Dupa aceasta etapa, urmeaza finala mondiala, care se defasoara in luna mai in Roterdam. La aceasta finala vor participa doar 5 echipe, din cele 20 selectionate.

Cum ajungem in finala?

Trebuie sa adunam cat mai multe voturi, si sa incercam cumva ca filmuletul nostru sa devina cat mai viral si sa aiba cat mai multe vizualizari.

Cine suntem noi?

Marian Porumb, Cluj-Napoca, barman la Jaxx

Paul Sfirlea, Cluj-Napoca, barman la Charlie

Alex Ardeleanu, Bucuresti, Flying Cocktails BarAgency

Impreuna formam echipa BREASLA.

Ce este BREASLA?

Breasla Barmanilor este o idee, o umbrela care sa ghideze si sub care sa se stranga barmanii autohtoni motivati de pasiune si de satisfactia muncii bine facute. Breasla isi propune sa fie un suport dedicat barmanilor, avand ca si obiectiv crearea unei comunitati solide a bartendigului romanesc.

Link către voturi aici http://dekuyperbarfight.com/

Cei care votează au ocazia să câștige nush ce ustensile șmechere. Vedeți voi după ce votați!

Baftă!

7

One Response

  1. nihasa
    April 1, 2016

Write a response