Sibiul în sărbătoare

De joi seara am poposit la SIbiu cu ocazia Cibinfest 2013. Încă de joi seara am dat aici de o super atmosferă, oameni veseli şi muzică bavareză care să te ridice de la masă. Pe lângă bâlciul echipat cu ciocane, tiribombe, carusel şi rollercoaster.

IMG_1036

Eu m-am dat în maşinuţe de am înnebunit, am avut grijă să îi fugărim cum trebuie pe Omu Mic şi Ăl Bătrân. V[ zic în alt articol şi cine sunt cele 2 personaje.

Am reuşit să supravieţuiesc după ce m-am dat în ciocane. Să fie vreo 10 ani de când nu mă mai dădusem,  revin şi cu filmarea de la locul faptei când o să fie prelucrată.

Mai e o seară de festival, din ce am văzut, lumea se adună pe la 7-8 în Piaţa Mare, deci azi dacă sunteţi prin Sibiu sau prin apropiere, aruncaţi un ochi prin centru.

cibinfest from Andrei Cismaru on Vimeo.

Ah, fanfara care cântă la festival e din Germania şi între melodii solistul încălzeşte publicul strigând ceva de genul Tiki-Taka, doar că e cu accent german. Foarte mişto.

cibin

CibinFest este un eveniment organizat de Fundatia Austria Pro Romania şi A1 Events cu sprijinul UrsusPepsi şi Ibis Hotel.

34

One Response

  1. ulian
    May 21, 2014

Write a response