Să vorbim despre provocările taților moderni

Articol din categoria: andreiu

În 2017 este din ce în ce mai challenging să ții pasul cu toate schimbările din viața ta, ca bărbat, dacă ai și job și familie și, mai nou, un nou născut prin preajmă, dacă nu chiar prin casă.

Așa cum spuneam cu câteva zile în urmă, generația care a crescut cu cheia la gât a început să aibă responsabilități și să își asume niște roluri destul de solicitante.

Unul dintre rolurile astea solicitante este cel de tată. Fie că vrei sau nu, în momentul în care primești vestea venirii unui copil, tot universul tău se schimbă radical.

Cum se schimbă, cum reacționăm, cum trebuie să privim situația? Despre asta o să vorbim la Modern Dad’s Challenges, prima conferință de la noi dedicată și destinată tăticilor.

Se întâmplă pe 5 aprilie, la Impact Hub, cu sprijinul Cutaden Bebe, Britax Romer Romania, Secom®, Klorane Bebe, A-Derma, LEGO® DUPLO®, D-Link Romania, Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti.

Această primă ediție va avea tema Rolul tatălui în perioada pre și postnatală.

Amfitrionul voi fi eu, în rol de moderator și povestitor din experiență, iar, alături de Dr. Valeria Herdea, medic primar de medicina generala, medicina de familie cu profil pediatrie și  Oana Nicolau, psihoterapeut de cuplu si familie sper că vom putea răspunde la toate întrebările venite de la voi.

Înscrierile se fac aici. băgați mare!

Sincer, am emoții, o dată pentru că e prima conferință la care trebuie să vorbesc de copilul meu și a doua oară pentru că e prima conferință la care nu vorbesc despre online/digital/tâmpenii de internet.

 

Ne vedem acolo!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.