Realul “generation gap”

M-am uitat și eu, ca tot românul mistuit de soarta facebook, la o bună parte din circul televizat care a avut loc marți, unde Mark Z, pe de o parte a baricadei, a avut de îndurat o sesiune destul de lungă de întrebări în majoritatea lor idioate, din partea unor oameni depășiți masiv de tehnologie, de vremurile curente, de orice înseamnă conectare la 2018.

https://www.youtube.com/watch?v=jYL4gMsGZgE

Și nu, nu poate spune nimeni că ei vorbesc limba poporului, să înțeleagă și ultimul prost cu drept de vot. Asta ar însemna limbaj adaptat. Prostiile astea debitate de ei nu intră la limbaj simplu, se încadrează la necunoaștere și neînțelegere.

E un bun barometru pentru diferența reală dintre generații, o prăpastie din ce în ce mai mare.

Credeți că diferențele grave dintre generații sunt diferențele de opinie pe tema stânga – dreapta sau că au ei impresia că noi spargem prea mulți bani prin oraș la vin și cină, în loc să punem bani deoparte, că nu se știe ce vremuri vin?

Ei bine nu, e mai departe, mai adânc și mai complicat decât atât. În mare parte habar nu avem pe ce lume se află ceilalți. Indiferent de baricadă.

Nu ne-a păsat, nu ne-a interesat, niciodată nu am încercat să ne înțelegem reciproc și am ajuns aici.

Author: andrei

i was here first

2 thoughts on “Realul “generation gap””

  1. Mno’ da-i pace nu-i plange de mila lu’ Zuckerberg pentru ca e unul din oamenii care merita sa fie obligat sa raspunda la intrebarile cretine ale unor bosorogi conservatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *