O întrebare pentru/despre influenceri

Mă gândesc că știe toată lumea despre cazul tipei care a încercat să prindă o cazare moca în Dublin și ownerul i-a făcut o nefăcută, de o știe toată lumea, nu are rost să mai detaliez eu.  Zic doar că sunt de partea lui, chiar dacă mai are de lucrat la tact un pic. Un pic mai mult. În fine, fondul bun, forma neșlefuită.

Problema mea e alta. Termenul și existența în categoria de „influencer” nu ar trebui folosit și aplicat de către alții către influencer?

Ești influencer pentru că așa ai hotărât tu să fii, sau ești influencer când comunitatea, când ceilalți oameni te consideră așa și te tratează ca atare?

Influența asta vine așa, ca permisul auto și ca diploma de facultate? Toată lumea trebuie să o aibă, chit că nu se pricepe prea bine?

Eticheta de „influencer” nu ar trebui aplicată exclusiv din exterior și niciodată la persoana I?

 

Author: andrei

i was here first

4 thoughts on “O întrebare pentru/despre influenceri”

  1. In ziua de azi toti care au scris vreodata un status pe Facebook, au pus o poza pe Instagram sau au dat un tweet si au primit mai mult de 5 reactii pozitive sunt “influenceri”.

  2. Eu cred că pt a deveni influencer ar trebui să ai o experiență de viață, măcar, dacă pe alte subiecte ești //. Ce expertiză ai tu, ce experiență, ce situații ai întâlnit tu până acum? La 22 de ani încă te încalți cu fesul, serios. Drept dovadă e clipul de 17 minute în care ”eu nu am făcut nimic nelalocul lui, nu înțeleg de ce se ia lumea de mine”, că uite, scrie și la profil ”vasilica din deal influencer”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *