Ești client BCR? S-ar putea să te trimită în vacanță

Cei de la BCR au o campanie de vară destul de mișto, campanie în care oferă 52 de vacanțe unor clienți fideli și norocoși, o continuare a acestui spot.

Mai exact, toate persoanele fizice clienți BCR care efectuează minim o tranzacție cu cardul BCR (doar credit și debit, nu și pre-paid) în perioada campaniei, indiferent de valoarea acesteia, la comercianții acceptați din țară și/sau străinătate. 

Premiile constau în utilizarea timp de maximum 7 zile, exclusiv pe teritoriul României, a unui van Renault Traffic Combi (8+1 locuri), cu carburant (un plin asigurat). Te duci la mare, la munte, la mânăstiri cu familia, în Vamă cu prietenii, unde vrei tu. 7 zile ești stăpân pe van.

Apropo de asta, chiar lansarea campaniei a avut loc în Vamă, la Sandalandala, alatură de cei de la LifeBox. Am fost și eu invitat la party, dar nu am putut ajunge, din rațiuni întemeiate 🙂

Revenind acum la campanie, ar fi de precizat că van-urile sunt disponibile chiar de azi. 🙂

Pentru a fi considerați eligibili la acordarea premiilor, trebuie să fi împlinit 23 de ani până la data de 15 mai 2018, să dețină permis auto categoria B de cel puțin 5 ani până la data de 15 mai 2018, și să se înscrie în campanie prin completarea formularului de aici.

Interesantă direcție de comunicare aleasă de BCR, e ciudat să vezi că o bancă alege să puncteze spre valențe umane, încredere, spre prietenie sau momente petrecute cu cei dragi.  Mai ales că te și trimit în vacanță, pe banii lor, cu mașinile lor.

 

44

No Responses

Write a response