De unde aveți atâta timp?

Am o mare problemă cu oamenii care sunt la zi cu toate serialele, cu toate cărțile, cu toate filme, în general cu tot. Mai și muncesc, mai ies și prin oraș.

De unde băi atâta timp, că eu abia țin pasul cu un serial și cam două cărți în paralel.

Ori undeva se minte grav, ori sunt eu conectat cu super oameni. Ori alții au abonamente premium cu zile de 40 de ore și eu doar de 24. Altfel nu-mi dau seama.

Bașca, eu am norocul să termin programul la 17:00 și la 17:15 să fiu acasă. Și tot nu pot să țin pasul.

Da, știu, poate e doar o frustrare. Da, știu, avem copil și câine care ne ocupă timp, dar totuși.

Author: andrei

i was here first

16 thoughts on “De unde aveți atâta timp?”

 1. Noi n-avem copii, dar parca nici destul timp si de carti si de seriale. Pana la weekend parca nu-i timp de nimic.
  Si sunt de acord, trezitul la 5 merita, dar doar pentru a avea mai mult timp.

 2.   Trăim euforic fericirea de a fi întâmpinați cu atâta nesperată iubire, până când începem să ne obișnuim din nou și cu “brațele părintești”, și cu hainele cele noi, și cu vițelul cel gras de pe mesele mereu îmbelșugate. Până când uităm pe unde am umblat și cine suntem. Până când ne amețește atâta bunătate dumnezeiască și profităm de ea ca să ne facem din nou de cap, doar că poate nu în același fel… Precum cei nouă leproși vindecați, așa și noi, sub o formă sau alta, mai mult sau mai puțin, odată ce ne simțim recuperați și “sănătoși”, ne luăm “partea de avere” (confiscând de fapt, darul sănătății și cel al libertății sau fraudând și uzurpând fără rușine “drepturile de autor” ale lui Dumnezeu) și căutăm să mergem fiecare pe “calea proprie”, să ne vedem de “interesele noastre”, folosind așa cum socotim de cuviință timpul “nostru” (atâta cât îl mai avem liber!

 3. Schimbare de stil de viata.
  Glumesc, eu cred ca un copil iti ocupa extrem de mult timp.

  Oricum ideea e sa faci cat mai mult din ce iti place, nu neaparat mai mult din toate.

 4. Ei hai domne’ ca nu e chiar asa complicat. Cat sa aiba un episod dintr-un serial fara reclame? 30 de minute? Citesti alte 30 de minute si asta-ti ocupa maxim 1 ora seara. Nu e ceva extrem de complicat.
  Eu 3 zile pe saptamana muncesc 2 ore in plus seara si tot gasesc timp in restul zilelor sa fac altceva.

 5. Asta e si problema mea. Am prieteni care stau toate ziua pe facebook, ies la bere, sunt la curent cu toate can can-urile si mai au timp si de sala. Pur si simplu nu inteleg care este metoda magica prin care gasesc atata timp…mie mi-ar trebui o zi de 48 de ore: job, copil, meditatii, aprovizionare…nici nu stiu de cand nu am mai reusit sa mai citesc o carte sau sa vad un film…poate ma ajutati sa imi trimiteti cate 5 minute din viata fiecaruia, v-as ramane dator 🙂

 6. Si eu abia ma descurc cu 2 joburi, cu scrisul pe blog, cu intalniri pentru interviuri, cu sala de forta, si cu doi motani… :))
  Si da, mai am timp si de citit…si de uitat la seriale.
  Trebuie doar sa vrei…
  Probabil peste 2 ani voi face infarct, dar asta e, macar am trait intens :))

 7. Managemantul timpului probail. Chiar sunt astfel de persoane. Trezitul mai de dimineață, în gen ora 5, ajută. Dar dacă ai şi consoartă care nu este aşa matinală s-ar putea să dureze până o obişnuieşti cu acest obicei. În rest, voința. Orice poate fi infăptuit, orice obicei sau stil de viața poate fi instituit. Dar “pas cu pas”, ca să citez un clasic în viață ☺

 8. “Da, știu, poate e doar o frustrare” +1 pentru frustrare. Singur diferenta este ca nu avem un catel (desi sotia ii adora pe frenchies).

 9. E bine ca ai timp de doua carti in paralel. Eu am timp de una singura (si aia in metrou). Si, sigur, un serial. In anumite zile, serialul cade din pricina unui curs de limba pe care-l urmez. In weekend, cade lectura pentru ma ocup de treburile casnice.

   1. Simply German pe Facebook. Au sediul in zona spitalului Floreasca. Au pentru diferite niveluri de vorbire. Al meu, momentan, este putin peste genunchiul broastei. Modalitate de predare OK, grupa de 6 persoane. Am ales sa nu fac cu un profesor acasa, deoarece consider ca un dialog cu persoane cu diferite pronuntii te ajuta.

 10. Cât a fost ultima vacanță a copiilor am ajuns cu GoT acolo unde moare gagica lu’ John Snow. Cred că e sezonul 4-5, p’acolo. Din vacanță-n vacanță până la liceu cred că terminăm și noi GoT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *