Când timpul trece mai repede decât vrei să realizezi

Dintr-o discuție în birou, referitor la zile de naștere, ierni și alte cele, am realizat că sunt 19 ani de când am mâncat primul meu burger.

Era o zi de naștere a unui amic ( fost prieten apropiat), făcea 14 ani, era aprilie, ieșisem din iarnă ( cu zăpadă și ger și viscol, că așa e la Brăila iarna).

Nu existau atunci nici locuri de joacă, nici săli de internet, nici multe alte chestii care scapă acum părinții de multe bătăi de cap. În schimb, exista un McDonalds la Galați.

Ei bine, tatăl acestui amic a fost la Galați, la Mec, a luat nu știu câți burgeri și ne-a adus să mâncăm! Burgeri. Aprilie 1999, primul meu burger.

Mi s-a părut ceva de neimaginat, mâncam burger de la mec. Nici nu cred că am dormit noaptea aia de uimire.

Practic, a fost multă vreme cel mai cool din cartier, nu aveai cum să-l bați cu ceva mai tare de atât.

N-are nici o legătură cu nimic, doar mă uitam afară și mă gândeam ce mai făceam noi în copilărie când era un ger de nici școlile nu se închideau.

Author: andrei

i was here first

One thought on “Când timpul trece mai repede decât vrei să realizezi”

  1. Ai povestit frumos, de parcă s-ar fi întâmplat acum o lună, nu acum 19 ani.
    Eu am crescut la țară. Însă, tot de la mec, am mâncat primul meu burger, când eram într-o excursie cu școala.
    Eram un copil de 9 ani care -vorba ta- a trăit o copilărie în care se mergea la școală chiar dacă ningea și viscolea. Chiar dacă aveam ceva de mers pe jos.
    Toți știam că trebuie să ne ducem la școală, nici nu simțeam frigul și nici nu ne plângeam că avem ghiozdane prea grele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *