Acum poți să îți închiriezi un costum doar pentru o ocazie specială

Articol din categoria: mișto

Ca  bărbați, cu toții știm ce probleme apar atunci când ne trezim fie cu o invitație la un eveniment special unde e necesar dresscode, fie cu o nuntă pe capul nostru ( poate chiar a noastră), fie cu situația în care trebuie să mergi pe la operă sau teatru. Și nu avem cu ce să ne îmbrăcăm, pentru că stilul nostru de viață nu solicită o garderobă plină de costume.

Și știm la fel de bine că un costum nu este o investiție, este o povară pentru noi, cei purtătorii de converși cu chinos și cămăși cu mâneci suflecate. Pentru că îl cumpărăm, îl purtăm o dată și apoi adună praf în șifonier. Trust me, am trecut printr-o nuntă și costumul e binemerci din iulie 2015 neatins.

Eh, aici niște băieți au avut o idee bună: cum ar fi să avem un serviciu de închiriat haine doar pentru ocazii speciale? Îl iei, îl porți, îl returnezi și ai scăpat de grijă.

Ei sunt iTUX.ro. Un serviciu care ne poate scăpa de belea, de niște cheltuieli și ne poate face să arătăm ca cine vrem să părem.

Pe mine mă bucură, doamne ajută la toată lumea, să fie bărbații mai bine îmbrăcați, ocazie cu care poate scăpăm de pantalonii cu glezne goale la bărbați.

4 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  La 350 lei inchiriatul unui sacou …. pot sa imi cumpar ceva in mai putini bani. E un pic cam scump, iar site-ul nu merge total, are portiuni lipsa.

 2. #2 Comentariu nou

  Ar fi putut solicita garanție prețul costumului, iar prețul închirierii să fie puțin mai mic. Cum spunea și cartus, cu 500 de lei îți cumperi costum nou și decent.

 3. #3 Comentariu nou

  600 de lei pentru o tinuta completa timp de o zi? Superb! Puteau sa puna cel putin 1500 de lei, pentru ca se stie faptul ca romanul e plin de bani.

 4. #4 Comentariu nou

  Da, e alegerea fiecăruia. Poți să dai 600 de lei și să arăți de 2000 de lei. Sau dai 600, arăți de 600, iar peste doi ani o să arăți prea mare într-un costum vechi și mic. Depinde cum vrei să arăți.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.